Valikko
FitFysio Kuusamo

email:info(at)fitfysio.fipuh.040-5201150

Marita Harjajärvi


Hei! olen sanonut aina, että niin kauan, kun olen tyytyväinen peilikuvaani, silloin on hyvä. Niin se päivä koitti, että peilistä katteli joku ylisuuri reilun 100 kg:n mätisäkki. Nyt oli aika tehdä jotakin. Olen tehnyt saman satoja kertoja, mutta aikaisemmin into on laantunut viimeistään 3kk:n kohdalla. Päätin soittaa FitFysion Minnalle, (www.fitfysio.fi) joka on fysioterapeutti ja personal trainer ja pyytää vähän jelppiä.

Ajattelin katsoa muutaman kerran ja jatkaa sit itsekseni, mutta itseni tuntien tarvin säännöllisen peräänkatsojan, niin kuin pikkulapsi. Nyt on vuosi takana säännöllistä liikuntaa ja terveellistä ruokailua ja silti olen vasta alussa. Nälkä kasvoi syödessä , kun tulosta alkoi tulla halusin lisää ja lisää ohjausta.

Nyt mittari näyttää - 17 kg vähemmän kuin vuosi sitten ja yli 20 kg vähemmän kuin pari vuotta sitten . Tavoitetta vielä riittää, jos vaikka vielä -8-10 kg putoaisi rasvaa pois. Eli kuntoilu ei lopu ja jääkaapin ja suun välillä pysyy edelleen oikea rytmi ja kontrolli.

Olen oikeastaan hiton ylpeä itestäni, vaikka peilikuva ei vielä vastaa sitä mitä haluan, mutta pienin askelein kohti tavoitetta. Nyt kun olen huomannut, että ei nää kilot tulleet päivässä, niin ei voi lähteäkkään kovin nopeasti. Töitä on paiskittava , mutta tämähän on vain mukavaa. Miksi halusin muuttaa elämääni? Terveys on ykkösasia minulle. Kun liikun ja pudotan painoa , yritän siten pysyä terveenä, en halua kärsiä korkeasta verenpaineeseesta, sokeri -tai kolesteroliarvoista. Myös jatkuvat TULES -vaivat olivat syy muutokseen . Kun kävelin, särki jalkoja ja lonkkiin kävi ja kyykkyyn ei kunnolla päässyt, aloin olla kuin “vanhus” liikkuessani . Kun öisin heräsin peilikuvaani jo painajaisissani, ajattelin, että herää PAHVI, et kohta kehtaa ihmisten ilmoille lähteä.

Nyt kaikki painajaiset ja säryt on suht pois. Leikkisästi olen sanonut että meikätyttö osallistuu 60v sarjaan bikini fitness ;) no kerkee 61 vuotiaana, että ehtii sillee vähän vielä timmistyä, mutta leikki leikkinä. Olen iloinen että Minna Ruikka on pitänyt hyvin ruodussa minut, pieniä lipsumisia sattuu välillä, mutta minähän olen vaan Marita ja tunnen itseni (herkkusuu) 😋 näin kun jatkan niin painajaiseni eivät enää palaa


Marita Harjajärvi

Muita onnistujia