Valikko
FitFysio Kuusamo

email:info(at)fitfysio.fipuh.040-5201150

Jaana Mustonen


Hei, olen Jaana Mustonen ja toimin parturi-kampaaja yrittäjänä NilonHiuspisteessä sekä olen hiusalan opettajana Kainuun ammattiopistossa.

Aloitin yhteistyön Minnan (FitFysio) kanssa noin vuosi sitten. Tavoitteena oli löytää ilo liikkumiseen sekä itsestäni huolehtimiseen. Painonhallinta oli myös yksi tavoitteistani. Olen saanut elämääni uutta voimaa ja jaksamista. Sohva ei enää niin vedä minua puoleensa. On mukava aloittaa aamu reippaalla lenkillä tai kuntosalitreenillä.

Ystäväpiiriltäni on tullut paljon positiivista palautetta hoikemmasta ulkomuodosta sekä pirteämmästä olemuksesta. Vaatekaapinkin olen saanut laittaa uuteen uskoon! Ruokailutottumukseni ovat menneet täysin uusiksi. Ennen söin harvoin, kerralla liian suuria annoksia ja tämän seurauksena illat makasin sohvalla ähkyssä, haluttomana tekemään mitään.

Kuntoharjoittelun alussa kävin kehonkoostumusmittauksessa (InBody) ja tuloksista kävi ilmi, että minulla oli vaarallisen paljon viskeraalista eli sisäelinten ympärille kertyvää rasvaa. Kun sitten kävin uudestaan samaisessa mittauksessa pudotettuani 10kg painoa, viskeraalinen rasva oli täysin normaaleissa lukemissa.

Mutta mikä kaikkein parasta, lihasmassaa oli painonpudotus projektin aikana lähtenyt vain -300g eli pudotettu paino oli siis silkkaa rasvaa. Myös lihaskuntotesteissä testitulokset paranivat tuplasti! Elämäntapamuutos on kohottanut itsetuntoani ja tuonut positiivista elämänasennetta. Jaksan arjessa ja työssä paljon paremmin! En ole sairastellut koko valmennuksen aikana ja terveydentila on erinomainen. Aion jatkaa valitsemallani tiellä. Painon suhteen on vielä tavoitetta, joten matka jatkukoon.

Suosittelen lämpimästi huolehtimaan omasta hyvinvoinnista, koska se kantaa elämässä pitkälle :)

Terveisin Jaana Mustonen, NilonHiuspiste


Jaana Mustonen

Muita onnistujia